Ovdje ste:: Sport Fudbal u Sapni Sloga - Konjuh 3:0
 
 

Sloga - Konjuh 3:0

Ispis
www.sapna.ba, SapnaOnLine, Sapna, OFK Sloga SapnaOFK Sapna je konačno zaigrao onako kako zna! Osjetili su to najbolje na svojoj koži (u svojoj mreži) igrači Konjuha iz Kladnja koji su pognute glave napustili stadion u Vukovijama na kojem je Sloga igrala utakmicu kao domaćin.


Epilog prošlosedmičnog incidenta u Sapni je suspenzija stadiona na tri utakmice pa je Sloga svoju utakmicu kao domaćin igrala na stadionu u Gornjim Vukovijama. To je izgleda pozitivno uticalo na igrače Sloge koji su sa 3:0 pobijedili svoje sportske rivale iz Kladnja.

Golove za Slogu su postigli Husejnović, Mujdić i Mehmedović, a bilo je još nekoliko stopostotnih prilika koje je uglavmom promašivao Husejnović. Kladanj je pružio blijedu igru iz koje nisu ni mogli očekivati bod(ove). Iako su igrali u Vukovijama, po kišnom i vjetrovitom vremenu, igrači Sloge su imali solidnu podršku sa tribina od domaćih ljubitelja fudbala. Zaslužili su to pobjedom na ovom istom stadionu nad domaćom ekipom Mladosti u jesenjem dijelu sezone (0:1, Redžepović).

Sloga sljedeću utakmicu igra kao gost kod ekipe Prokosovićaa kojoj su bodovi iz ovog duela neophodni u borbi za opstanak u Prvoj ligi TK.

U ostalim utakmica ovog kola postignuri su sljedeći rezultati:

Željezničar - Teočak 3:0
Mladost Puračić - Mladost Vukovije 4:2
DSK Devetak - Priluk 3:0
Husinski rudar - Mladost Gnojnica 1:0
Gornji Rainci - Prokosovići 2:1
 
 
 
 

CB Login